valentijnsdag kado

Vertel een vriend


valentijnsdag verrassing
Geef hier de naam en het emailadres van je kennis op zodat je de kennis op de hoogte kan stellen van deze valentijnsdag website. We slaan het e-mailadres van je kennis NIET op!

valentijnsdag cadeau
Je naam  
Je eigen emailadres  
Naam kennis  
E-Mail kennis  

  
valentijnsdag ontbijt
Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn.

Oorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilden verklaren aan iemand. Door middel van een anonieme valentijnskaart werd deze heimelijke liefde dan bekend gemaakt.

In de Verenigde Staten is men, uit commercieel oogpunt, begonnen met het verleggen van de nadruk op anonieme liefde naar liefde. Valentijnsdag is in BelgiŽ en Nederland in korte tijd, sinds midden jaren 1990, een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels, bloemenwinkels profiteren hiervan. De Nederlandse posterijen hebben onlangs een valentijnspostzegel uitgegeven.Bron: Wikipedia
valentijnsdag ontbijt

valentijnsdag 2024

NIEUWSBRIEF


Meld je aan voor onze valentijnsdag nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen per e-mail.
Vul hieronder je e-mailadres in:


VERTEL EEN VRIEND


Stel je kennissen op de hoogte van deze valentijnsdag website. Klik hier
Valentijnzdag.nl